Askeladden

Båtkapell till Askeladden
Vi tillverkar snabbt och enkelt - se alla modellerna

left_boat4

Har du en Askeladden och behöver ett nytt båtkapell?

Det kan finnas många orsaker till att vi då och då behöver ett nytt båtkapell. Antingen är det gammalt och måste bytas ut, det kan ha fått skador eller så vill du helt enkelt bara förnya din båt lite. Hansen Protection tillverkar kapell till de allra flesta båtar, bland annat Askeladden. Vi har också många goda råd för underhåll och småreparationer som du enkelt själv kan göra.

Behöver du ett nytt båtkapell till Askeladden, men är osäker på mallnummer eller hur du går tillväga? Kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna.

Dags för ett nytt Askeladden båtkapell?

Beställ snabbt och enkelt i vår nätbutik eller kontakta oss om du har några frågor.

Välj din modell

Framtidens båtstandard, utformning, nytänkande och säkerhet

Askeladdens båtar såg dagens ljus för första gången år 1911, och sedan dess har det tillverkats 95 000 båtar som har sålts i 10 olika länder. De har 14 modeller med 4-10 meters längd, vilket gör att alla enkelt kan hitta vad de vill ha. Askeladden innebär kvalitet i alla led, och har bland annat skrov- och flytgaranti. De är också självlänsande och CE-märkta.

Kvalitet in i minsta detalj

Många av oss har trevliga minnen från en Askeladden 16 eller Askeladden 16-4400. En klassiker! Och det bästa av allt är att vi på Hansen Protection kan tillverka båtkapell till den här modellen. Vi har flera olika mallnummer i vår databas, vilket gör att du enkelt kan beställa från vår nätbutik. Har du mallnumret kan vi garantera att vi kan tillverka ett kapell till din Askeladdenbåt – givetvis med samma kvalitet och standard som originalen.

Vi tillverkar efter standardmallar

Ett bra kapell kan betyda a och o för din båt. Vi tillverkar båtkapell för de flesta fritidsbåtar och har en stor databas med mallnummer så så att kapellet passar perfekt till din båt. Våra båtkapell görs av TradTex-tyg eller LightTex-tyg som tåligt står emot det norska och nordiska klimatet. Kom ihåg att det är viktigt med rätt underhåll, men sköter du det bara riktigt kommer båtkapellet hålla i många år innan du behöver byta ut det. Båtkapell finns att beställa hos oss året runt, men vissa perioder kan vara mer hektiska med längre väntetider. Vi erbjuder det mesta inom båtkapell, båtpresenningar, konsollkapell, båtstolar, båtkuddar och båtdynor.

Hansen Protection AS är ett högteknologiskt företag med stor bredd. Vi har stor kompetens inom textilier och tillverkar båtkapell och hamnkapell till de största fritidsbåtstillverkarna i Norge.

Båtkapell från Hansen Protection är utformade och utvecklade i Norge. Utformning och materialval är resultatet av många års erfarenhet detta har gett oss unik kunnskap om design och dagens kvalitetskrav.

Våra kapell är konstruerade för att klara de mest extrema väder- och vindförhållandena.

Båtkapell från Hansen Protection är utformade och utvecklade i Norge. Utformning och materialval är resultatet av många års erfarenhet detta har gett oss unik kunnskap om design och dagens kvalitetskrav. Vi levererar TradTex tyg och LightTex tyg.