Draco

Kapell till Draco
Vi tillverkar snabbt och enkelt - se alla modellerna

22rs_gallery_img14

Letar du efter ett Draco båtkapell?

Har du haft turen att få tag i en Dracobåt som du tar väl hand om och i gengäld ger dig härliga båtupplevelser? Har ditt båtkapell sett sina bästa dagar och är det dags för ett nytt? Då har du kommit till rätt ställe. Hansen Protection har under många år tillverkat båtkapell, konsollkapell, stolar, kuddar och dynor till flera olika båtar. Vi har en stor databas med mallnummer så att du enkelt kan beställa från vår nätbutik. Har du frågor om båtkapell, båtmodell eller mallnummer, bara kontakta oss så gör vi allt för hjälpa dig med det du behöver. Båtkapell till Draco är en av våra populära produkter, och vi tillverkar med hög kvalitet och perfekt passform.

Dags för ett nytt Draco båtkapell?

Beställ snabbt och enkelt i vår nätbutik eller kontakta oss om du har några frågor

Välj din modell

Draco – minns du Dolphin och ”Loppa”?

Draco Boats AS grundades 1963 av Kåre Drangsholt, och alltsedan dess har de inriktat sig på tillverkning av fritidsbåtar. Med åren breddades produktionen och de samarbetade med flera andra tillverkare, bland annat i Danmark och Spanien. Goda sjöegenskaper, snabbhet och amerikanskinspirerad förarmiljö är några av Dracos kännetecken. Detta gör den denna norsk-tillverkade båt helt unik i sitt slag.

Båtkapell till din Draco?

Vi ser ofta Draco bland norska fritidsbåtar i olika farvatten. De är solida och robusta, och kanske är det just därför de blev så populära på 80- och 90-talet. Några av de mest populära av de modeller vi har är båtkapell till Draco 1800, Draco 2000, Draco 21 och Draco 23. När vi tillverkar efter mallnummer får kapellet korrekt passform och båten får den rätta finishen med ett båtkapell av toppkvalitet. Är du osäker på vilket mallnummer du har? Kontakta oss, vi hjälper dig mer än gärna.

Vi tillverkar båtkapell efter standardmallar

Ett bra kapell kan betyda a och o för din båt. Vi tillverkar båtkapell för de flesta fritidsbåtar och har en stor databas med mallnummer så att kapellet passar perfekt till din båt. Våra båtkapell görs av TradTex-tyg eller LightTex-tyg som tåligt står emot det norska och nordiska klimatet. Kom ihåg att det är viktigt med rätt underhåll, men sköter du det bara riktigt kommer båtkapellet hålla i många år innan du behöver byta ut det. Båtkapell finns att beställa hos oss året runt, men vissa perioder kan vara mer hektiska med längre väntetider. Vi erbjuder det mesta inom båtkapell, båtpresenningar, konsollkapell, båtstolar, båtkuddar och båtdynor

Hansen Protection AS er en høyteknologisk bedrift med stort mangfold. Vi har stor kompetanse innen tekstiler og produserer båtkalesjer for de største fritidsbåtprodusentene i Norge.

Kalesjer fra Hansen Protection er designet og utviklet i Norge. Lösningar och materialval är resultatet av många års erfarenhet. Dette har gitt oss oppdatert informasjon om moderne design og dagens kvalitetskrav.

Våre kalesjer er konstruert for å kunne tåle de mest ekstreme vær- og vindforhold.

Dette har gitt oss oppdatert informasjon om moderne design og dagens kvalitetskrav. Lösningar och materialval är resultatet av många års erfarenhet. Detta har gett oss uppdaterad information om modern design och dagens kvalitetskrav. Vi leverer TradTex-duk og Lighter-duk.