Hansvik

Båtkapell till Hansvik
Vi tillverkar snabbt och enkelt - se alla modellerna

thumb_stor (12)

Letar du efter ett Hansvik båtkapell?

Oavsett om du skjutit upp det oundvikliga eller om det under säsongen blir dags för ett nytt kapell till din båt, kommer du alldeles säkert hitta det du letar efter hos oss. Hansen Protection tillverkar kapell till de allra flesta båtar, bland annat Hansvik. Vi har också många goda råd för underhåll och småreparationer som du enkelt själv kan göra.

Behöver du ett nytt båtkapell till Hansvik, men är osäker på mallnummer eller hur du går tillväga? Kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna.

Dags för ett nytt Hansvik båtkapell?

Beställ snabbt och enkelt i vår nätbutik eller kontakta oss om du har några frågor.

Välj din modell

Hansvikbåt = bowrider

I över 40 år har Hansvik AS utvecklat och producerat plastbåtar på fabriken i Rørvik i Nord-Trøndelag. En Hansviksbåt är en läcker bowrider som är säker och bra för både dig, dina vänner och din familj. Oavsett om ni ska ut och fiska, åka på helgutflykt, till stugan eller på en badtur finns det modeller från Hansvik som passar – och några av modellerna passar självklart för flera av aktiviteterna.

Båtkapell till din Hansvikbåt?

Hansvikbåtarna är stadiga och robusta, och med lite tur kan du göra ett bra köp på andrahandsmarknaden. Har du köpt en begagnad Hansviksbåt kan vi hjälpa dig med ett båtkapell till din modell. Vi har flera av mallnumren i våra databaser, men om du inte hittar rätt mallnummer i vår nätbutik eller är osäker på hur du går tillväga för att hitta det, kontakta oss så hjälper vi dig. Våra mest sålda kapell till Hansviksbåtar är Hansvik 18 ht, Hansvik 16 5 och Hansvik 14.

Vi tillverkar båtkapell efter standardmallar

Ett bra kapell kan betyda a och o för din båt. Vi tillverkar båtkapell för de flesta fritidsbåtar och har en stor databas med mallnummer så att båtkapellet tillverkas enligt samma specifikationer som det gamla kapellet med samma mallnummer. Våra båtkapell görs av TradTex-tyg eller LightTex-tyg som tåligt står emot det norska och nordiska klimatet. Kom ihåg att det är viktigt med rätt underhåll, men sköter du det bara riktigt kommer båtkapellet hålla i många år innan du behöver byta ut det. Båtkapell finns att beställa hos oss året runt, men vissa perioder kan vara mer hektiska med längre väntetider. Vi erbjuder det mesta inom båtkapell, båtpresenningar, konsollkapell, båtstolar, båtkuddar och båtdynor.

Hansen Protection AS är ett högteknologiskt företag med stor bredd. Vi har stor kompetens inom textilier och tillverkar båtkapell och hamnkapell till de största fritidsbåtstillverkarna i Norge.

Båtkapell från Hansen Protection är utformade och utvecklade i Norge. Utformning och materialval är resultatet av många års erfarenhet detta har gett oss unik kunnskap om design och dagens kvalitetskrav.

Våra kapell är konstruerade för att klara de mest extrema väder- och vindförhållandena.

Båtkapell från Hansen Protection är utformade och utvecklade i Norge. Utformning och materialval är resultatet av många års erfarenhet detta har gett oss unik kunnskap om design och dagens kvalitetskrav. Vi levererar TradTex tyg och LightTex tyg.