Ibiza

Båtkapell till Ibiza
Vi tillverkar snabbt och enkelt - se alla modellerna

WhatsApp-Image-2018-05-29-at-13.06.50

Behöver du nytt båtkapell till Ibiza?

Det finns många orsaker till att man behöver skaffa nytt båtkapell. Kanske var det egentligen dags att byta redan förra året, men efter tvätt och impregnering kändes det nästan som nytt igen? Vi på Hansen Protection tillverkar flera typer av båtkapell, bland annat till de allra flesta av Ibizas modeller. Har du mallnumret kan vi hjälpa dig med det du behöver, antingen du beställer direkt i nätbutiken eller om du kontaktar oss. Om du är osäker på mallnumret, kontakta oss så tar vi reda på det. Vi har också många goda råd för underhåll och småreparationer som du enkelt själv kan göra.

Dags för ett nytt Ibiza båtkapell?

Beställ snabbt och enkelt i vår nätbutik eller kontakta oss om du har några frågor.

Välj din modell

28 års resa mot perfektion

De allra flesta svensker känner till Ibiza-båtarna, och Ibiza Boats grundades år 1991 av Jelge Duus som hade många års erfarenhet från båtbranschen. Ibiza står för stabilitet, kvalitet och prestanda, och idéerna bakom den funktionella utformningen har vuxit fram genom många års aktivt båtliv med mycket uteplats som en viktig del. Ibiza-båtarna är resultatet av 40 års erfarenhet av båtbyggnad och 28 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av Norges största bruksbåts-succéer. Ibizas ledord är funktionell design, goda sjöegenskaper, robusthet och styrka. Ett bra möte mellan båt och sjö är själva grunden för en positiv båtupplevelse.

Kapell till din Ibiza-båt?

Oavsett om du har köpt en splitter ny Ibiza eller om du har hittat en begagnad, kan vi hjälpa dig med ett båtkapell till din modell. Vi har mallnumren i våra databaser, men om du inte hittar rätt mallnummer i vår nätbutik eller är osäker på hur du gör för att hitta det, kontakta oss så hjälper vi dig. Några av de mest populära modellerna hos oss är Ibiza Touring 19, Ibiza Touring 20, Ibiza 22 och Ibiza 24, så om du letar efter båtkapell till någon av dessa har vi garanterat mallnumret i vår nätbutik. Vi erbjuder flera olika betalningsmöjligheter, bland annat Klarna faktura eller delbetalning om du skulle vilja ha det.

Vi tillverkar båtkapell efter standardmallar

Ett bra kapell kan betyda a och o för din båt. Vi tillverkar båtkapell för de flesta fritidsbåtar och har en stor databas med mallnummer så så att kapellet passar perfekt till din båt. Våra båtkapell görs av TradTex-tyg eller LightTex-tyg som tåligt står emot det norska och nordiska klimatet. Kom ihåg att det är viktigt med rätt underhåll, men sköter du det bara riktigt kommer båtkapellet hålla i många år innan du behöver byta ut det. Båtkapell finns att beställa hos oss året runt, men vissa perioder kan vara mer hektiska med längre väntetider. Vi erbjuder det mesta inom båtkapell, båtpresenningar, konsollkapell, båtstolar, båtkuddar och båtdynor.

Hansen Protection AS är ett högteknologiskt företag med stor bredd. Vi har stor kompetens inom textilier och tillverkar båtkapell och hamnkapell till de största fritidsbåtstillverkarna i Norge.

Båtkapell från Hansen Protection är utformade och utvecklade i Norge. Utformning och materialval är resultatet av många års erfarenhet detta har gett oss unik kunnskap om design och dagens kvalitetskrav.

Våra kapell är konstruerade för att klara de mest extrema väder- och vindförhållandena.

Båtkapell från Hansen Protection är utformade och utvecklade i Norge. Utformning och materialval är resultatet av många års erfarenhet detta har gett oss unik kunnskap om design och dagens kvalitetskrav. Vi levererar TradTex tyg och LightTex tyg.