Nidelv

Båtkapell till Nidelv
Vi tillverkar snabbt och enkelt - se alla modellerna

_DSC0392

Letar du efter Nidelv båtkapell?

Det kan finnas många orsaker till att vi då och då behöver ett nytt båtkapell. Antingen är det gammalt och måste bytas ut, det kan ha fått skador eller så vill du helt enkelt bara förnya din båt lite. Hansen Protection tillverkar kapell till de allra flesta båtar, bland annat Nidelv. Vi har också många goda råd för underhåll och småreparationer som du enkelt själv kan göra.

Behöver du ett nytt Nidelv båtkapell, men är osäker på mallnummer eller hur du går tillväga? Kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna.

Ute efter ett Nidelv båtkapell?

Beställ snabbt och enkelt i vår nätbutik eller kontakta oss om du har några frågor.

Välj din modell

Den största framgången genom tiderna när det gäller norska fritidsbåtar

Nidelv, även känt som Nilsens Båtbyggeri, etablerades år 1929 av Nils Nilsen. Namnet kommer från Nidelva i Aust-Agder och företaget har forfarande sitt huvudkontor i Bjorbekk i samma län. Nidelv startade sin tillverkning av plastbåtar år 1966, och redan 1968 lanserades Nidelv 24. Detta är den båt som anses vara den största framgången genom tiderna när det gäller norska fritidsbåtar.

Stadiga båtar med läckra linjer

Nidelv är en av Norges mest populära båtar, och det med rätta. Vi har tillverkat kapell för Nidelv-båtar under många år, och har flera mallnummer i vår databas. De mest populära är Nidelv 18, Nidelv 24, Nidelv 26 och Nidelv 28. Vi har därmed båtkapell till både gamla och nya modeller och ger dig på så sätt möjlighet att ta väl hand om din båt så länge du vill. Vi tillverkar med korrekt passform och av bästa kvalitet, och du beställer enkelt från vår nätbutik. Betalningen kan göras direkt, via Klarna delbetalning eller faktura. Enkelt, snabbt och med kvalitet i alla led!

Vi tillverkar efter standardmallar

Ett bra kapell kan betyda a och o för din båt. Vi tillverkar båtkapell för de flesta fritidsbåtar och har en stor databas med mallnummer så att kapellet passar perfekt till din båt. Våra båtkapell görs av TradTex-tyg eller LightTex-tyg som tåligt står emot det norska och nordiska klimatet. Kom ihåg att det är viktigt med rätt underhåll, men sköter du det bara riktigt kommer båtkapellet hålla i många år innan du behöver byta ut det. Båtkapell finns att beställa hos oss året runt, men vissa perioder kan vara mer hektiska med längre väntetider. Vi erbjuder det mesta inom båtkapell, båtpresenningar, konsollkapell, båtstolar, båtkuddar och båtdynor.

Hansen Protection AS är ett högteknologiskt företag med stor bredd. Vi har stor kompetens inom textilier och tillverkar båtkapell och hamnkapell till de största fritidsbåtstillverkarna i Norge.

Båtkapell från Hansen Protection är utformade och utvecklade i Norge. Utformning och materialval är resultatet av många års erfarenhet detta har gett oss unik kunnskap om design och dagens kvalitetskrav.

Våra kapell är konstruerade för att klara de mest extrema väder- och vindförhållandena.

Båtkapell från Hansen Protection är utformade och utvecklade i Norge. Utformning och materialval är resultatet av många års erfarenhet detta har gett oss unik kunnskap om design och dagens kvalitetskrav. Vi levererar TradTex tyg och LightTex tyg.