rana

Båtkapell till Rana
Vi tillverkar snabbt och enkelt – se alla modellerna


Hitta båtkapell till din Rana här

1520618632

Letar du efter Rana båtkapell?

Det kan finnas många orsaker till att vi då och då behöver ett nytt båtkapell. Antingen är det gammalt och måste bytas ut, det kan ha fått skador eller så vill du helt enkelt bara förnya din båt lite. Hansen Protection tillverkar kapell till de allra flesta båtar, bland annat Rana. Vi har också många goda råd för underhåll och småreparationer som du enkelt själv kan göra.

Behöver du ett nytt båtkapell till Rana, men är osäker på mallnummer eller hur du går tillväga? Kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna.

Dags för ett nytt Rana båtkapell?

Beställ snabbt och enkelt i vår nätbutik eller kontakta oss om du har några frågor.

Välj din modell

C6

Z-7

Z8

445 Chaser

475

505

515

525

585 Cold front w / wall

605

605/615

645 Beetle

705

16-3400

16-4400

16-4400 VSK


Se alla modeller

Långa traditioner och flera generationers expertis

Ramabåtarna kommer från Hemnesberget vid Ranafjorden. Från början handlade det om träbåtar och behovet från fiskarna, men idag är inriktningen fritidsbåtar. Båtarna har genom åren behövt klara mycket och hårt väder längs Nordlandskusten, och har genom generationerna anpassats och utvecklats för just dessa förhållanden. Efterhand tog fritidsbåtarna över, och den första Ranabåten i plast tillverkades i början av 1960-talet.

Över 100 000 sålda båtar i Norge och andra länder

Rana 530 och Rana 17 är kanske en av Norges mest sålda båtar i sin klass. Båtarna är klassiker som uppskattats av norrmän ända sedan 70-talet. De här båtarna har gott om plats till det du vill ha med dig ut på turen. Båtkapellen har flera stora fönsterytor som släpper in mycket ljus.

Vi tillverkar efter standardmallar

Ett bra kapell kan betyda a och o för din båt. Vi tillverkar båtkapell för de flesta fritidsbåtar och har en stor databas med mallnummer så så att kapellet passar perfekt till din båt. Våra båtkapell görs av TradTex-tyg eller LightTex-tyg som tåligt står emot det norska och nordiska klimatet. Kom ihåg att det är viktigt med rätt underhåll, men sköter du det bara riktigt kommer båtkapellet hålla i många år innan du behöver byta ut det. Kalesjer til båten kan bestilles hos oss hele året, men det er hektisk og noe lenger ventetid i enkelte perioder enn andre. Vi erbjuder det mesta inom båtkapell, båtpresenningar, konsollkapell, båtstolar, båtkuddar och båtdynor.

Hansen Protection AS er en høyteknologisk bedrift med stort mangfold. Vi har stor kompetanse innen tekstiler og produserer båtkalesjer for de største fritidsbåtprodusentene i Norge.

Dette har gitt oss oppdatert informasjon om moderne design og dagens kvalitetskrav. Lösningar och materialval är resultatet av många års erfarenhet. Detta har gett oss unik kunnskap om design och dagens kvalitetskrav.

Våre kalesjer er konstruert for å kunne tåle de mest ekstreme vær- og vindforhold.

Dette har gitt oss oppdatert informasjon om moderne design og dagens kvalitetskrav. Lösningar och materialval är resultatet av många års erfarenhet. Detta har gett oss uppdaterad information om modern design och dagens kvalitetskrav. Vi leverer TradTex-duk og Lighter-duk.