Scand

Båtkapell till Scand
Vi tillverkar snabbt och enkelt - se alla modellerna

14

Letar du efter Scand båtkapell?

Har ditt båtkapell sett sina bästa dagar och är det dags för ett nytt? Då har du kommit till rätt ställe. Hansen Protection har under många år tillverkat båtkapell, konsollkapell, stolar, kuddar och dynor till flera olika båtar. Vi har en stor databas med mallnummer så att du enkelt kan beställa via vår nätbutik. Har du frågor om båtkapell, båtmodell eller mallnummer, bara kontakta oss så gör vi allt för att hjälpa dig. Båtkapell till Scand är en populär produkt hos oss, och vi tillverkar med hög kvalitet och perfekt passform.

Dags för ett nytt båtkapell till Scand?

Beställ snabbt och enkelt i vår nätbutik eller kontakta oss om du har några frågor.

Välj din modell

Scand - känd utanför Norges gränser

Scand Boats AS grundades år 1976 av Tor Egil Baardsen. Sedan dess har man inriktat sig på tillverkning av de populära Scand-båtarna. Scand-båtar finns i många olika modeller, vilket gör att det så gott som säkert finns en modell som passar för dig och dina önskemål.

Kapell till din Scand-båt?

Scand-båtarna är solida och robusta, och det är kanske därför de genom åren blivit så populära. Här kan du hitta bra köp både när det gäller nytt och begagnat, och variationen bland modellerna gör att det finns något för alla smaker. Några av de modeller som är särskilt populära är båtkapell till Scand Baltic, Scand Classic 25, Scand Dynamic 7600 och Scand Dynamic 9200. När vi tillverkar efter mallnummer får båtkapellet korrekt passform och båten får den rätta finishen med ett båtkapell av toppkvalitet. Osäker på vilket mallnummer du har? Kontakta oss så gör vi allt för att hjälpa dig.

Vi tillverkar båtkapell efter standardmallar

Ett bra kapell kan betyda a och o för din båt. Vi tillverkar båtkapell för de flesta fritidsbåtar och har en stor databas med mallnummer så så att kapellet passar perfekt till din båt. Våra båtkapell görs av TradTex-tyg eller LightTex-tyg som tåligt står emot det norska och nordiska klimatet. Kom ihåg att det är viktigt med rätt underhåll, men sköter du det bara riktigt kommer båtkapellet hålla i många år innan du behöver byta ut det. Båtkapell finns att beställa hos oss året runt, men vissa perioder kan vara mer hektiska med längre väntetider. Vi erbjuder det mesta inom båtkapell, båtpresenningar, konsollkapell, båtstolar, båtkuddar och båtdynor.

Hansen Protection AS är ett högteknologiskt företag med stor bredd. Vi har stor kompetens inom textilier och tillverkar båtkapell och hamnkapell till de största fritidsbåtstillverkarna i Norge.

Båtkapell från Hansen Protection är utformade och utvecklade i Norge. Utformning och materialval är resultatet av många års erfarenhet detta har gett oss unik kunnskap om design och dagens kvalitetskrav.

Våra kapell är konstruerade för att klara de mest extrema väder- och vindförhållandena.

Båtkapell från Hansen Protection är utformade och utvecklade i Norge. Utformning och materialval är resultatet av många års erfarenhet detta har gett oss unik kunnskap om design och dagens kvalitetskrav. Vi levererar TradTex tyg och LightTex tyg.