Skibsplast

Båtkapell till Skibsplast
Vi tillverkar snabbt och enkelt - se alla modellerna

242_skibsplast650cc_max

Letar du efter Skibsplast båtkapell?

Det finns många orsaker till att vi behöver skaffa nytt båtkapell. Det är lite som med bildäcken – förr eller senare måste vi byta dem. Höll det precis över säsongen, eller har det fått någon skada så det måste lagas eller bytas ut? Vi tillverkar kapell till de flesta Skibsplast-båtar, och har du mallnumret kan du enkelt beställa från vår nätbutik. Om du är osäker på mallnumret, kontakta oss så gör vi allt för att hjälpa dig. Vi har också många goda råd för underhåll och småreparationer som du enkelt själv kan göra.

Dags för ett nytt båtkapell till Skibsplast?

Beställ snabbt och enkelt i vår nätbutik eller kontakta oss om du har några frågor.

Välj din modell

Enkel båthållning och långa traditioner

De flesta norrmän känner till Skibsplastbåtarna. Har du en Skibsplastbåt sitter du säkert i båten och är skyddad mot väder och sjögång. Det finns många olika modeller, men några av de mest populära är Skibsplast 490, Skibsplast 655, Skibsplast 550 och Skibsplast 605. Om du behöver ett nytt båtkapell till din Skibsplast kan vi på Hansen Protection hjälpa dig med det. Drömmer du om din första båt eller en båt som är enkel att sköta samtidigt som den har ett överkomlig pris? Ja, då är Skibsplast ett bra alternativ oavsett om du åker ut på sjön med vänner och familj eller om du ger dig ut ensam med dina fiskespön.

Båtkapell till din Skibsplast-modell?

Vi har mallar till de allra flesta av Skibsplasts modeller i våra databaser, så att vi enkelt kan tillverka ett kapell till din båtmodell. Om du saknar mallnumret gör vi vårt yttersta med att hjälpa dig med ett nytt båtkapell med korrekt passform till din Skibsplast. Du kan enkelt beställa båtkapell i vår nätbutik, eller kan du kontakta oss om du behöver hjälp med att hitta rätt mallnummer eller annat för att få fram rätt kapell till din båt. Vi erbjuder flera olika betalningsmöjligheter, bland annat Klarna faktura, eller delbetalning om det skulle passa dig bättre.

Vi tillverkar båtkapell efter standardmallar

Ett bra kapell kan betyda a och o för din båt. Vi tillverkar båtkapell för de flesta fritidsbåtar och har en stor databas med mallnummer så så att kapellet passar perfekt till din båt. Våra båtkapell görs av TradTex-tyg eller LightTex-tyg som tåligt står emot det norska och nordiska klimatet. Kom ihåg att det är viktigt med rätt underhåll, men sköter du det bara riktigt kommer båtkapellet hålla i många år innan du behöver byta ut det. Båtkapell finns att beställa hos oss året runt, men vissa perioder kan vara mer hektiska med längre väntetider. Vi erbjuder det mesta inom båtkapell, båtpresenningar, konsollkapell, båtstolar, båtkuddar och båtdynor.

Hansen Protection AS är ett högteknologiskt företag med stor bredd. Vi har stor kompetens inom textilier och tillverkar båtkapell och hamnkapell till de största fritidsbåtstillverkarna i Norge.

Båtkapell från Hansen Protection är utformade och utvecklade i Norge. Utformning och materialval är resultatet av många års erfarenhet detta har gett oss unik kunnskap om design och dagens kvalitetskrav.

Våra kapell är konstruerade för att klara de mest extrema väder- och vindförhållandena.

Båtkapell från Hansen Protection är utformade och utvecklade i Norge. Utformning och materialval är resultatet av många års erfarenhet detta har gett oss unik kunnskap om design och dagens kvalitetskrav. Vi levererar TradTex tyg och LightTex tyg.