Windy

Båtkapell till Windy
Vi tillverkar snabbt och enkelt - se alla modellerna

52d-0026

Letar du efter Windy båtkapell?

Windy är en båt som ligger många norrmän varmt om hjärtat. Med över 50 års erfarenhet och perfektion i alla led är Windy helt klart en favorit hos många. Kvalitet och noggrannhet har ända sedan starten stått i fokus, medan utformning och yta naturligt nog har ändrat sig med åren. Har du kjøpt en eldre Windy modell som du ønsker å få i skikkelig stand, og drømme deg tilbake til tiåret båten kommer fra opprinnelig? Vi kan hjälpa dig! Vi kan tillverka allt från båtkapell, stolar, kuddar, madrasser och konsolöverdrag. Om du har mallnumret är vi redo att hjälpa till och du kan enkelt beställa här i nätbutiken Vi erbjuder flera olika betalningsmöjligheter, bland annat Klarna faktura eller delbetalning om du skulle vilja ha det. Du är redan ett steg närmare din dröm och vi hjälper dig på vägen.

Dags för ett nytt Windy båtkapell?

Beställ snabbt och enkelt i vår nätbutik eller kontakta oss om du har några frågor.

Välj din modell

Windy - över 50 år med kvalitet in i minsta detalj

Windy Boats har en lång historia bakom sig och stor erfarenhet här i Norge innan tillverkningen förlades till andra ställen, bland annat Sverige och Polen. Windy har verkligen visat Europa hur man kan ha en snygg fritidsbåt av hög kvalitet som även fungerar utmärkt om man vill ha roligt ute på sjön. Windy har med åren blivit ett kvalitetsmärke, och är vida känt långt utanför Norges gränser.

Vill du ha ett båtkapell till din Windy?

Windy 32 är förmodligen en av de populäraste modellerna hos oss, men sjävklart kan vi också tillverka till de flesta andra Windy-modellerna. Har du mallnumret garanterar vi att kunna tillverka det du är ute efter, med samma höga windy-kvalitet som de gjort sig kända för. Om du är osäker på mallnumret, kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna.

Vi tillverkar båtkapell efter standardmallar

Ett bra kapell kan betyda a och o för din båt. Vi tillverkar båtkapell för de flesta fritidsbåtar och har en stor databas med mallnummer så så att kapellet passar perfekt till din båt. Våra båtkapell görs av TradTex-tyg eller LightTex-tyg som tåligt står emot det norska och nordiska klimatet. Kom ihåg att det är viktigt med rätt underhåll, men sköter du det bara riktigt kommer båtkapellet hålla i många år innan du behöver byta ut det. Kalesjer til båten kan bestilles hos oss hele året, men det er hektisk og noe lenger ventetid i enkelte perioder enn andre. Vi erbjuder det mesta inom båtkapell, båtpresenningar, konsollkapell, båtstolar, båtkuddar och båtdynor.

Hansen Protection AS är ett högteknologiskt företag med stor bredd. Vi har stor kompetens inom textilier och tillverkar båtkapell och hamnkapell till de största fritidsbåtstillverkarna i Norge.

Båtkapell från Hansen Protection är utformade och utvecklade i Norge. Utformning och materialval är resultatet av många års erfarenhet detta har gett oss unik kunnskap om design och dagens kvalitetskrav.

Våra kapell är konstruerade för att klara de mest extrema väder- och vindförhållandena.

Båtkapell från Hansen Protection är utformade och utvecklade i Norge. Utformning och materialval är resultatet av många års erfarenhet detta har gett oss unik kunnskap om design och dagens kvalitetskrav. Vi levererar TradTex tyg och LightTex tyg.